Ефективний захист Вашого автомобіля
Шукаєш протиугінну систему, сигналізацію, іммобілайзер? ДЗВОНИ

Крадіжка на евакуатор – як це відбувається і як захиститися?

  •  

Крадіжка на евакуатор – як це відбувається і як захиститися?


Автомобілі крадуть багатьма способами, і на ринку є багато товарів, які призначені для використання в якості засобу захисту від подальшої крадіжки. Однак коли злодій має можливість скористатися евакуатором, деякі заходи безпеки вже не актуальні. Машину викрадуть без відкриття салону та запуску двигуна. Угон автомобіля з евакуатора – як захиститися?

​Крадіжка на евакуатор не така абстрактна, як здається.

Як викрадають на евакуатор?

​Угін автомобіля евакуатором, з сигналізацією та протиугінною охороною.

Може здатися, що викрадення автомобіля відбувається тихо, в ореолі таємності – і в більшості випадків так воно і є. Однак іноді методи злодійської діяльності вимагають використання евакуатора. Велику плутанину вносить евакуатор з миготливими світловими сигналами. Однак злодій може скористатися цією плутаниною. Навряд чи хтось асоціюватиме зі злодіями двох людей у кепці, світшотах забрендованих та світловідбиваючій жилетці. Роль, яку може взяти на себе злодій, обмежує креативність – це може бути технік з обслуговування, оператор автопарку або навіть правоохоронець або службовець – так може статися крадіжка за допомогою евакуатора. Отже, якщо злодій, який стежить за будинком своєї жертви, знає звички мешканців і знає, коли вони пішли, він здатний вкрасти. Він прикидається будь-яким працівником автосервісу і просто тягне машину на евакуаторі

Про існування серійних сигналізацій, які перевіряють положення та кут нахилу автомобіля, відомо давно. Принцип роботи простий, певні датчики перевіряють, чи змінює автомобіль своє положення в певних площинах. Якщо щось не так, комп’ютер вмикає сигнал тривоги, і сигналізація лунає сиреною, встановленою на заводі. Здавалося б, цього буде достатньо, бо чого ще бажати? Ну, власне, єдине, в чому можна звинуватити таке рішення, так це в його схильності до дезактивації. Це взагалі найбільша проблема серійних протиугінних систем – вони всі монтуються стандартно в однакових місцях. У кожній машині майже однаково – злодій знає, як з цим поводитися – він просто дістається до потрібного місця, і відключає систему.

Крадіжка з евакуатора специфічна тим, що не потребує заведення автомобіля. Рішенням, яке запобіжить такій крадіжці, є встановлення додаткової сигналізації, яка також досліджує зміни положення/нахилу автомобіля. Чому додаткова система буде працювати краще, ніж серійна, якщо вона базується на подібних припущеннях? Ну а злодій, який обирає собі жертву, знайомиться з автомобілем з технічної точки зору. Він знає, який захист має модель, де вони знаходяться і як їх зняти з охорони перед запуском. Ефект полягає в тому, що кілька спеціальних рухів і блок управління сигналізації і сирена безсилі. З додатковим захистом справа йде інакше – злодій не знає, де розташована сигналізація, де датчики, а де додаткова сирена. Інша проблема – джерело живлення – якщо будь-який пристрій на борту автомобіля живиться від основної установки, Ви знаєте, звідки надходить електроенергія. Те саме стосується серійної сигналізації та безпеки. Встановивши додатковий захисний пристрій, Ви можете поставити його альтернативно та заплутати злодія.

​Крадіжка на евакуаторі – Canlock Premium Syrena + Евакуатор

Ми пропонуємо пристрої, які ефективно захищають автомобіль від викрадення різними способами. Іммобілайзер CAN захищає автомобіль від прямого викрадення – відкриття та від’їзд з автомобілем за допомогою системи KeyLess тощо. Наша система стійка до викрадення за допомогою “вудки” / “довгої руки”. Іммобілайзер CAN розширений додатковою сигналізацією, датчиками нахилу та положення, а також дуже гучною сиреною, встановленою всередині автомобіля. Гучність сирени +/- 100 дБ – на цьому рівні шуму крадіжка стає нестерпною для злодія. Набір усіх цих засобів безпеки ефективно захищає автомобіль від викрадення.

CanLock Premium + Лафета – ефективний захист від крадіжки

Пристрій Canlock Premium + Laweta має повний функціонал версії CanLock Premium і монтується з додатковим датчиком нахилу та положення. Датчики вмикають сирену, коли автомобіль змінює положення і нахиляється. Трьохосьовий датчик виявляє зміни в досліджуваних площинах по відношенню до початкового положення, і якщо щось не так, датчик запускає сирену. Початкове положення запам’ятовується після вимкнення запалювання.

Переглянь нашу пропозицію подзвони за номером +38 (096) 551 52 57 і дізнайся, чи ми можемо захистити твоє авто, або зконтактуйся з нами.

Автор: Аркадіуш Ленкьєвіч

Шукаєш ефективний Захист для автомобіля?

Поглянь як працює наш іммобілайзер

Ефективно захистимо твоє авто

Перевір як працює наша система

Наша система є дуже ефективним засобом безпеки, який захищає від усіх відомих способів викрадення автомобіля. У тому числі теж найпопулярніший спосіб останнім часом – на вудку або довгу руку!

ПОТУРБУЙСЯ про безпеку свого автомобіля

заповни цей формуляр, а ми перевіримо чи можемо захистити твоє авто. Передзвонимо протягом 1 години.